Klimatske naprave Maxon s faktorjem X bodo nadgradile vaše vsakodnevno življenje s kul funkcijami za udobje in zdravje po super ceni.

 

 

  • Vdihnite Fresh zrak – ionizator zraka in HD-filtracija omogočata svež zrak v vašem domu. Funkcija samočiščenja odstrani nečistoče in preprečuje razvoj bakterij in plesni v klimatski napravi.
  • Sodobna zasnova – Zaobljene gladke linije in sijoča površina notranje enote napravo spreminjajo v stilski izdelek za sodobne interierje.

  • UV-C sterilizacija – Inovativna tehnologija uniči umazanijo in nevarnosti iz zraka ter v prostor privede zdrav zrak. Učinkovitost sterilizacije zraka 99,9 %.

  • Wi-Fi upravljanje – Sodobna aplikacija na pametnem telefonu vam omogoča enostavno upravljanje klimatske naprave ne glede na to, kje se nahajate.

MAXIMUM OF LIFE

Znamko Maxon so zasnovali vrhunski strokovnjaki za klimatizacijo.

Njihovo večletno znanje in izkušnje sta temelj znamke, ki skrbi za vrhunsko zadovoljstvo uporabnikov in dolgo življenjsko dobo izdelkov.

ZADOVOLJSTVO

Maxon je sopomenka za kar največje udobje v klimatizaciji. Svojim uporabnikom omogoča prijetno izkušnjo in dolgoročno zadovoljstvo.

BEST BUY

Najboljša izbira, ko gre za razmerje med funkcionalnostjo in ceno.

KAKOVOST

Maxon zagotavlja kakovost in zanesljivost pri hlajenju in ogrevanju doma.

INOVACIJA

Maxon nenehno spremlja potrebe svojih uporabnikov in vlaga v inovacije, ki spremenijo način življenja.

PRIHRANEK

Izboljšana inverterska tehnologija hkrati zagotavlja nizke stroške in udobje.

GARANCIJA

5 let garancije –  garancija za varnost in zadovoljstvo vseh kupcev izdelkov Maxon.